Noutăți

Stimați clienți,

Vă informăm că începând cu 01 august 2017 vor intra în vigoare modificările operate la Lista ratelor dobânzilor pentru persoanele fizice, și anume:

1. Rata dobânzii pentru Cardurile Sociale (clienți existenți, clienți noi) se stabilește la nivel de 4% anual.

2. Se micșorează cu -0.5% rata dobânzii pentru toate depozitele la termen în lei moldovenești (MDL) ale persoanelor fizice, deschise pâna la 31 iulie 2017 inclusiv.

3. Se micșorează rata dobânzii pentru toate depozitele la termen în EUR ale persoanelor fizice (cele active, prolongate, noi deschise). Detalii vezi aici.

 

Stimați clienți!

În scopul îmbunătățirii calității de deservire BC ”Energbank” SA  Vă informează că, în data de 15.07.2017 sunt planificate lucrări de mentenanța, astfel unele servicii pot fi indisponibile în această perioadă.

Între orele 15.00 și 18.00 pot fi indisponibile:

  • Serviciul Internet banking pentru persoanele fizice

  • Serviciul Bank-client pentru persoanele juridice

  • Site-ul Băncii

Ne cerem scuze de inconveniențele create și Vă mulțumim pentru înțelegere.Stimaţi clienţi,

BC “ENERGBANK” SA vă informează, ca în legătură cu sărbătoarea națională - Ziua Independenței Statelor Unite ale Americii, decontări în dolari SUA în ziua de 4 iulie 2017 nu vor fi efectuate.

Stimați clienți!

Vă aducem la cunoștință că pe data de 24 iunie 2017 subdiviziunile Energbank vor activa până la orele 13.00.

BC „ENERGBANK” S.A. vă informează, că începând cu data de 01.07.2017 modifică ratele dobânzii pentru Cardurile Sociale. Detalii

Pe data de 9 iunie în or. Ceadâr-Lunga a fost sărbătorită ziua orașului. Acest frumos oraș din sudul Moldovei, cu oameni muncitori și primitori a împlinit vârsta de 59 de ani.

În această zi specialiștii Energbank au întâmpinat clienții veniți în agenție cu cadouri și surprize plăcute. Cu prilejul zilei or. Ceadâr-Lunga, ENERGBANK a pregătit oferte speciale de deservire bancară atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice.

Vă așteptăm cu drag în agenția noastră din or. Ceadâr-Lunga, pe adresa: str. Lenin, 54, tel.: (0291) 20985.

Ceadir Lunga foto

Dacă încă nu ai reușit să îți planificați vacanța, sau ai planuri și nu le poți realiza din lipsă de bani, acum cu Energbank e simplu și avantajos. Vara aceasta creditele de consum de la Energbank au dobânda 0%.

Vină acum în subdiviziunile Energbank, perfectează un credit de consum și în primele 3 luni rata dobânzii va fi 0% (indiferent de termenul creditului). Iar pentru restul perioadei - rata dobânzii va fi de 7% anual.

Promoția este valabilă pentru următoarele credite destinate persoanelor fizice:

  • Creditele de consum fără gaj / cu gaj;
  • Creditele Impuls / Impuls+

Vara abia începe și cu Energbank poți face multe!

Te așteptăm în orice subdiviziune ENERGBANK sau ne poți contacta la numărul de telefon: (022) 858 002.

*Calculul DAE - Pentru un credit de consum în suma de 50.000 lei, termenul 48 luni, cu rata dobânzii de 0% în primele 3 luni și 7% din luna a 4-a (pentru tot restul termenului), DAE constituie 15.47%.

vara 1050x450 ro

Din data de 5 iunie Filiala Energbank din Ocnița activează cu un regim de lucru mai extins, de la 8.30 până la 16.30, FĂRĂ pauză de masă.  Sâmbătă și duminică de la 8.00 până la 13.00.

Vă așteptăm în filiala noastră pe adresa: or. Ocnița, str. 50 ani ai Biruinței, 19B. Telefon: (0271) 68007

Stimați clienți!

Vă aducem la cunoștință că în data de 1 iunie 2017 BC ”Energbank” SA va activa în regim obișnuit.

Vă așteptăm în subdiviziunile noastre.

Energbank Vă informează, că începând din 26 mai 2017 clienții care procură mărfuri (contoare, materiale, etc.) sau beneficiază de anumite servicii de la SA ”Red-Nord” Bălți pot achita pentru marfa procurată/serviciile furnizate în subdiviziunile din mun. Bălţi și anume:

  • Filiala - str. Ştefan cel Mare, 6/3,
  • Agenția nr. 3 - str. Independenței, 39,
  • Agenția nr. 7 - str. Locomotivelor, 4,
  • Agenția nr. 8 - str. Mihai Viteazul, 18,