Noutăți

Toamna e perioada Hramurilor în Moldova. Pe data de 19 septembrie 2017 în Criuleni a avut loc Hramul orașului. Filiala Energbank din acest oraș a sărbătorit împreună cu locuitorii și oaspeții orașului.

Specialiștii Băncii au organizat o loterie cu premii și cadouri pentru clienți și au familiarizat oaspeții veniți la eveniment despre produsele și serviciile bancare pe care le oferă. A dominat o atmosferă plăcută de sărbătoare de la care toți au rămas plăcut surprinși și mulțumiți.

Și pe viitor vom fi alături de clienții noștri.

Vă așteptăm cu drag în filiala Energbank din or. Criuleni, str. Biruința, 12

Telefon de contact: 0248 2-09-74

Site

Stimați clienți!

Energbank Vă informează că dat fiind faptul că pe data de 19 septembrie 2017 în or. Criuleni se sărbătorește Hramul Orașului, filiala Băncii din acest oraș nu va activa.

Vă mulțumim pentru înțelegereÎn perioada 1 septembrie 2017 – 28 februarie 2018 (6 luni) expediază un transfer de bani prin Unistream în una din subdiviziunile Energbank și ai șansa să câștigi:

  • Premiul I – o călătorie pentru două persoane în Grecia.

  • Premiul II – un notebook

  • Premiul III – o Tabletă

Condițiile promoției:

La promoție participă persoanele fizice cu vârsta de la 18 ani, care în perioada campaniei vor expedia transferuri din Republica Moldova în suma totală de peste 50.000 USD/45.000 EUR.Câștigătorii vor fi determinați în baza numărului de transferuri expediate și a sumei acestora în cadrul perioadei de promoție. Rezultatele finale a promoției vor fi anunțate pe data de 20 martie 2018.

ATENȚIE: Premiile nu vor fi convertite în bani.

Banner web 1050x450px

 

Stimați clienți,

BC „ENERGBANK” S.A. Vă informează că din 1 octombrie 2017 vor intra în vigoare noi tarife pentru persoanele juridice. Și anume - Compartimentul 1.9.2. ”Deservirea lunară a contului curent alți clienți” se modifică din 50 lei în 60 lei.

 Stimați clienți,

Vă informăm că începând cu 01 octombrie 2017 se va modifica rata dobânzii pentru Cardurile Sociale și se va stabili la nivel de 3% anual.

 

Aveți un credit la bancă?
Este scump?
Vă este greu să-l achitați?

Pentru că meritați un CREDIT mai IEFTIN, ENERGBANK a pregătit o super ofertă de refinanțare a creditului Dvs. din alte instituții financiare -- RE:FINANȚARE cu 4 de ZERO!

De ce anume 4 de ZERO? E simplu, pentru că aveți:
0% - Dobânda în primele 90 de zile
0% - Comision acordare
0% - Comision rambursare anticipată
0% - Comision examinare

Mai stați pe gânduri?
Vă așteptăm în orice subdiviziune Energbank sau contactați-ne la numărul de telefon: (022) 858 002

Promoția este valabilă pentru creditele destinate persoanelor fizice.
*Pentru un credit refinanțat de 50.000 lei, termenul de 12 luni, DAE constituie 12,19%


0000 billboard aqwtaqd3 ro a

Energbank mereu a avut un colectiv de profesioniști cu experiență, care deservesc calitativ și abordează în mod individual orice client în parte. Drept exemplu este și faptul că recent sistemul de transferuri bănești Unistream  a premiat un grup de specialiști Energbank.

Conform rezultatelor pentru semestrul I, anul 2017, specialiștii premiați din Energbank au efectuat cele mai multe tranzacții Unistream.

Premiile obținute vor stimula câștigătorii ca și pe viitor să deservească calitativ clienții și îi vor încuraja în activitatea zilnică.

unistream premii

 
Stimați clienți,
 
Vă informăm că în legătură cu efectuarea unor lucrări tehnice, în perioada 01.09.2017 - 04.09.2017, tranzacțiile efectuate în mediul comerțului electronic prin intermediul cardurilor bancare ale Sistemului de Plăți VISA pot fi respinse!
 
Ne cerem scuze pentru incomoditățile create!
 
Telefon pentru informații: 022 858 041.
 
Vă mulțumim pentru înțelegere.
ееее

Stimați clienți

Vă aducem la cunoștință că începând din data de 10.09.2017 se modifică tarifele pentru deservirea cardurilor bancare.

Noile tarife le găsiți aici.

Energbank și Mastercard Vă invită la concertul dedicat celei de-a 80-cea aniversare a marelui compozitor Eugen Doga.

Cu acest prilej, pe data de 1 octombrie 2017 la Teatrul Verde din mun. Chișinău, începând cu ora 17:00, va avea loc un spectacol de excepție cu participarea a peste 160 de muzicieni. Spectacolul se va desfășura pe muzica şi cu participarea Maestrului Eugen Doga.

Procurați bilete la eveniment pe site-ul iticket.md, achitați cu cardul Mastercard de la Energbank și primiți reduceri în mărime de 30% în contul Dvs. pe iTicket.

Doga rom